Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на амортисьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на амортисьори

Здравейте, ходих на тест за амотисьори и се оказа, че са в горната граница, но все още са годни. Но мен сега това ме дразни и искам да си ги сменя. И тук идва въпросът какво да взема. Спрях се на Монро газово-маслен и ТРВ JGS161T. Какво бихте ме посъветвали?

По добре не ги сменяй..............Монрото повече ще те дразни след месец два........
    Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Все ще дойде момента за смяна. Сега ми е мерак. Има и вариант за Каяба.

Comment

Ако намериш Bilstein, на Lancia Delta II и предни и задни вече 4-5 години, няма проблем....
        Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Sachs или Kayaba препоръчвам, ако се гони качество, като Sachs е с предимство.
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Там където ползвам отстъпка има Каяба и Монро само.
            Last edited by iwo156; d.m.y г., 16:41.

Comment

Вземи Kayaba. Колкото до Sachs, сложих такива на друга кола, изкараха си гаранцията, и малко след това един по един изпуснаха и четирите...
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                Вземи Kayaba. Колкото до Sachs, сложих такива на друга кола, изкараха си гаранцията, и малко след това един по един изпуснаха и четирите...
                Ами афтърмаркета са така. Няма как да карат колкото оригиналните. Щото аз знам и за случаи с Монро, дето и гаранцията не си изкарва.
                www.t-auto.bg

Comment

Много зависи какви са очакванията.Усиления Закс е по-мек от Каяба,а нормалния е доста мек,Монро рефлекс също е доста твърдо.Колко ще изкарат по нашите дупки е божа работа,дори и нов след среща с някои канал ще изпусне,а гаранцията е Шменти капели,като те замотат два месеца и сам ще се откажеш.
                  Аз карам с едно Монро и един Ори.,разлика не намирам
                  Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Струва ми се,че след смяната на амортесьорите,въпросният стенд пак ще покаже,че си в "горната" граница.Филма го играх преди 7-8 години
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

А защо не намирам Билщайн ?

Comment

Щото няма. Аз намирам някакви къси бройки B6 само ама цената е... мамата си джаса.
                        www.t-auto.bg

Comment

А и тресачката е малко та@ак работа,на Ритмото ми ги изкарваше перфектни А те бяха блокирали.
                          Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

И аз това ще кажа. Тея тресачки ли са кви са са е*атипумията. При 1 блокирал амортисьор и 1 дето е Ок и 2-та ги изкара на 47% а пъ задните ми ги изкара на 0%. Пълен ъбсурт
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Мислех, че да си купиш амортисьори е нещо елементарно, а то какво се оказа....

Comment

Working...
                              X