Здравейте, ходих на тест за амотисьори и се оказа, че са в горната граница, но все още са годни. Но мен сега това ме дразни и искам да си ги сменя. И тук идва въпросът какво да взема. Спрях се на Монро газово-маслен и ТРВ JGS161T. Какво бихте ме посъветвали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на амортисьори
Collapse
X
-
Sachs или Kayaba препоръчвам, ако се гони качество, като Sachs е с предимство.
Comment
-
Вземи Kayaba. Колкото до Sachs, сложих такива на друга кола, изкараха си гаранцията, и малко след това един по един изпуснаха и четирите...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеВземи Kayaba. Колкото до Sachs, сложих такива на друга кола, изкараха си гаранцията, и малко след това един по един изпуснаха и четирите...
Comment
-
Много зависи какви са очакванията.Усиления Закс е по-мек от Каяба,а нормалния е доста мек,Монро рефлекс също е доста твърдо.Колко ще изкарат по нашите дупки е божа работа,дори и нов след среща с някои канал ще изпусне,а гаранцията е Шменти капели,като те замотат два месеца и сам ще се откажеш.
Аз карам с едно Монро и един Ори.,разлика не намирамLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Щото няма. Аз намирам някакви къси бройки B6 само ама цената е... мамата си джаса.
Comment
-
И аз това ще кажа. Тея тресачки ли са кви са са е*атипумията. При 1 блокирал амортисьор и 1 дето е Ок и 2-та ги изкара на 47% а пъ задните ми ги изкара на 0%. Пълен ъбсуртsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment